Kriminálpolitikai tendenciák a XX. század végén XXI. század elején - Farkas , Ákos (Miskolci Jogi Szemle, 2022)
A tanulmány azt a kérdést vizsgálja, hogy a kriminálpolitika fogalmát, annak fejlődését, változását, irányát meghatározó tényezők miként alakultak a XX. század végén XXI. század elején.