Jogrend vagy jogi rendetlenség? Időszerű kalandozások időtálló gondolatok körül - Leszkoven, László (Miskolci Jogi Szemle, 2024)
A tanulmányban a harminc éve elhunyt jogászprofesszorra emlékezünk, akinek nevéhez fűződik a „miskolci jogi iskola” megteremtése. A cikk félig szakmai, félig tudományos visszaemlékezés. Rendhagyó tisztelgés az iskolateremtő professzor előtt, akinek gondolatai megalapozták tanítványai pályáját, s a mai napig befolyással vannak a tanítványok tanítványainak jogászi életútjára is.