DÖNTÉST HOZOTT AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG A SZAKSZERVEZETEK KOLLEKTÍV SZERZŐDÉSKÖTÉSI KÉPESSÉGÉRŐL - Rácz, Zoltán (Publicationes Universitatis Miskolcinensis, Sectio Juridica et Politica, 2024)
Az Alkotmánybíróság nemrég meghozott döntése alapján elemzése alá vonjuk a szakszervezetek kollektív szerződéskötési képességét, figyelemmel a Kúria hasonló tényállás mellett meghozott határozatára.