Borsod-Abaúj-Zemplén megye gazdaságának helyzete az EU-csatlakozás után másfél évvel. Esélyek, lehetőségek, kockázatok - Bihall, Tamás; Szilágyiné Baán, Anna (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2005)
-