Dr. Kókai Sándor (szerk.): Földrajz és turizmus. Tanulmánykötet Dr. Hanusz Árpád 60. születésnapjának tiszteletére.; Dr. Frisnyák Sándor – Dr. Gál András (szerk.): Szerencs, Dél-Zemplén központja.; Lukács Gergely Sándor – Nagy Zsuzsa: A Tisza kincse - Baksa, Sára (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2007)
-