A turizmus szerepe az Észak-Magyarországi régióban: a munkaerőpiac és a makrogazdasági teljesítmény összefüggései - Dávid, Lóránt; Kovács, Balázs; Tóth, Géza (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2009)
-