A munkaerőpiaci programok megvalósulásában a romák munkavállalását gátló tényezők kezelésének értékelése és a további programok alakítására vonatkozó javaslatok - G. Fekete, Éva (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2009)
-