A magyar bankrendszer válságtűrő képessége - Bozsik, Sándor (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2009)
A magyar bankrendszer jelenlegi kockázatait a 2008. októberében kitört pénzügyi és a teljes reálszférát érintő gazdasági válságot követően újra kell gondolni.