Helmut G. Polzer: „Bevezetés az értékpapír menedzsment elmélete és gyakorlatába” (Einführung in die Theorie und Praxis des Wertpapiermanagements) Miskolci Egyetem-Micropress, 2005. 214 oldal. - Zsúgyel, János (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2005)
-