Átszervezés, gazdasági fejlesztés, innováció és technológia transzfer, valamint kooperáció kibővítése című REVITAE Hungary InterregIIIC Phare projekt ismertetése - Pál, István (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2006)
-