Az Eszterházy Károly Főiskola gazdálkodási szakán területés településfejlesztési témában szakdolgozatot készítő hallgatók 2005/2006 tanévben - Baksa, Sára (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2006)
-