A turizmus és a regionális versenyképesség kapcsolatának mutatói a Mátravidék példáján keresztül - Bujdosó, Zoltán; Dávid, Lóránt; Herneczky, Andrea; Tóth, Géza (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2007)
-