Az Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Főiskolai Kar Földrajz Tanszékének bemutatása és a Karon készült, a régiót érintő szakdolgozatok 2000-től - Pozder, Péter (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2007)
-