Arló. Az iskola szerepe és lehetőségei a társadalmi problémák kezelésében egy hátrányos helyzetű Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen - Szenttamási, István Tamás (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2008)
-