Az Észak-magyarországi régióban 2008 első félévében befejezett foglalkoztatáspolitikai támogatások hatékonyságának értékelése a monitoring vizsgálat eredményei alapján - Nagy, Barnabás (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2009)
-