„A közösségi foglalkoztatás előtt álló új kihívások és leküzdésében használható módszerek” c. konferencia (Szerencs, 2009. május 20-21.) eredményei - G. Fekete, Éva (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2009)
-