G. Fekete Éva: Kistérségek – nagy remények? A társadalmi önépítés megújuló formáiról Szerk: Cseke Péter, Komp-Press Korunk Kiadó Kolozsvár 2009. 317 p. - G. Fekete, Éva (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2010)
-