Románia. Tér, gazdaság, társadalom Benedek József (szerk.) Nemzeti Kisebbségkutató Intézet, Kriterion Könyvkiadó, Kolozsvár, 2011. 500. old. - Kocziszky, György (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2012)
-