CROSSEDU: új gazdasági képzési kurzusok a régióban. A régió versenyképességét erősítő oktatási együttműködés a Miskolci és a Kassai Egyetem gazdaságtudományi karai között HUSK/1101/1.6.1 - G. Fekete, Éva (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2013)
-