Udvarhelyszék – a közigazgatás és a közélet története / Hermann Gusztáv Mihály, Zepeczaner Jenő, Elekes Tibor; Pro Print Könyvkiadó, Csíkszereda, 2016. p. 449. - Kocziszky, György (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2024)
-