Egyházi fenntartású szociális intézmények munkatársai körében végzett kompetenciavizsgálat néhány tanulsága - H. Kovács, Judit (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2018)
A szociális szolgáltatások minőségének érdekében a fenntartó az általa irányított négy intézmény munkatársai körében kompetencia, az ellátottak esetében pedig elégedettségi és szükségletfeltáró vizsgálatot végzett. Tanulmányom a munkatársak kompetenciavizsgálatára fókuszál, ezen belül is a módszertan bemutatására, valamint a megállapítások összegzésére.