Magad Uram! Személyes kompetenciák fejlesztése self-coachinggal a közszolgálatban - Angyal, Diána (Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 2026)
Jelen tanulmány azt vizsgálja, hogy a közszférában dolgozók miképp tudják fejleszteni személyes kompetenciáikat self-coaching eszközökkel. Az ön-coaching alkalmazásának hatására nő az önbizalom, az önértékelés, az egyén rugalmasabbá válik, fejlődik az önkontroll, mely személyes kompetenciákra különös figyelmet fordítanak a közszférában.