Észak-magyarországi LHH-s tapasztalatok – regionális ügynökségi nézőpontból

Szerzők

  • Margitics György Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség

Kulcsszavak:

hátrányos helyzetű térségek, integrált fejlesztés

Absztrakt

A folyóirat jelenlegi számának első két tanulmányához illeszkedve az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség munkatársa a régió egészének fejlesztését célzó a regionális programok szempontjából, kicsit a kívülálló szempontjából követi a régió LHH-s kistérségeiben megvalósult tervezési, és elindult fejlesztési folyamatot. A közölt adatok az első tanulmányokban megjelentekhez képest új információkat jelentenek, valamint a vizsgált sikerkritériumok is eltérnek az előzőekben vizsgáltaktól. A szerző – részint a Miskolci Egyetemen végzett szakirányú tanulmányai hatására – a programok, ill. az azokban megjelenő projektlisták relevanciáját, megvalósíthatóságát, a pályázati kiírásokat és eddigi eredményeket, valamint a fenntarthatóságot értékeli.

Információk a szerzőről

Margitics György, Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség

közgazdász, terület- és településfejlesztő menedzser, helyszíni ellenőrzési divízióvezető, Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség (NORDA)

Hivatkozások

-

##submission.downloads##

Megjelent

2010-12-15

Hogyan kell idézni

Margitics, G. (2010). Észak-magyarországi LHH-s tapasztalatok – regionális ügynökségi nézőpontból . Észak-magyarországi Stratégiai Füzetek, 7(02), 52–57. Elérés forrás https://ojs.uni-miskolc.hu/index.php/stratfuz/article/view/2797