Információk

A Miskolci Jogi Szemle a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának lektorált folyóirata.
A folyóirat eredeti tanulmányokat, fordításokat és tanulmányértékű recenziókat közöl a jogtudomány valamennyi területéről. Lapunk évente két rendes számmal jelenik meg, júliusban és decemberben. A rendes lapszámokon kívül a folyóirat különszámokat is kiad.
A folyóirat átmenetileg még a https://www.mjsz.uni-miskolc.hu/fooldal honlapon is elérhető. A korábbi lapszámok tartalma, a folyóirat teljes archívuma itt megtekinthető: https://www.mjsz.uni-miskolc.hu/ 

Aktuális szám

Évf. 18 szám 3 (2023): Miskolci Jogi Szemle 2023. évi 3. szám (első különszám)

A Miskolci Jogi Szemle jelen különszáma azon egyes előadásokból szerkesztett és kibővített tanulmányokat tartalmazza, amelyek a közelmúltban megrendezett alábbi két jeles eseményen, a 2022. évi és a 2023. évi POT konferenciákon hangzottak el.
APolgári Jogot Oktatók  XXVII. Országos Találkozóját 2022. szeptember 23-án - Eörsi Gyula születésének 100. évfordulója alkalmából – rendezte meg a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi Tanszéke, Kereskedelmi Jogi Tanszéke, a Modern Magyar Polgári Jogi és Európai Magánjogi Kutató Központ, a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottságának Civilisztikai Tudományi Munkabizottsága és a Novotni Alapítvány a Magánjog Fejlesztéséért együttműködésében. 2023. június 9-én került megrendezésre a XXVIII. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozója "10 éves a Ptk." címmel, az MTA Miskolci Területi Bizottsága székházában.

Megjelent: 2024-04-06

Teljes szám

Tanulmányok

Az összes folyóiratszám megtekintése

MJSZ

A folyóirat korábbi számai a https://www.mjsz.uni-miskolc.hu/ honlapon az Archívumban érhetők el.